Regisztráció

*

*

*

*

*

*

Elfelejtette jelszavát?

*

Önkéntességért Díj

Az idén 15 éves Önkéntes Központ Alapítvány 9. alkalommal hirdet pályázatot a hazai önkéntességet elismerő díjak elnyeréséért.

A 6 kategóriában meghirdetésre kerülő díjakra 2017. szeptember 30-ig lehet pályázni. Az Önkéntes Központ Alapítvány az önkéntesség terén 2016. szeptember 1. és 2017. augusztus 31. között kimagasló teljesítményt nyújtó magánszemélyek, közösségek, szervezetek, intézmények és vállalatok pályázatait várja.

2017-ben az alábbi hat kategóriában kerül a díj kiírásra:

  • AZ ÉV ÖNKÉNTESE (magánszemélyeknek)
  • AZ ÉV CIVIL SZERVEZETI ÖNKÉNTES PROGRAMJA (alapítványok, egyesületek)
  • AZ ÉV KÖZINTÉZMÉNYI ÖNKÉNTES PROGRAMJA (állami, önkormányzati fenntartású intézményeknek)
  • AZ ÉV VÁLLALATI ÖNKÉNTES PROGRAMJA (cégeknek)
  • AZ ÉV PRO BONO KEZDEMÉNYEZÉSE(pro bono, szakértelem átadáson alapuló önkéntes programot működtető cégnek)
  • AZ ÉV KÖZÖSSÉGI KEZDEMÉNYEZÉSE (közönségdíj) (Olyan helyi kisebb szervezetek vagy helyi közösségek jelölhetők vagy pályázhatnak, amelyek saját közvetlen környezetükben végeznek kiemelkedő tevékenységet önkéntesekkel.) Ezt a díjat közönségdíj formájában adjuk ki, melyre online formában a onkentessegertdij.huoldalon keresztül várjuk majd a szavazatokat 2017. október 16. és november 6. között.

Az adatlapok, a pályázati kiírás és a szabályzat elérhetőek az www.onkentessegertdij.hu oldalon. A jelöléseket és pályázatokat 2017. szeptember 30-ig lehet a dij@onkentes.hu e-mail címre „Önkéntességért Díj jelölés” jeligére elküldeni.

TOP